#Tassutampere - Tampereen koirakahvilat ja muut koiraystävälliset kohteet

Tämä on päivittyvä postaus, joka täydentyy sitä mukaa, kun lisättävää/poistettavaa tietooni tulee. Tiedätkö jonkun kivan paikan, jonka kuuluisi olla listalla? Kommentoi ja jaa tietosi, kiitän!


Kaunis kesäpäivä ja tekee mieli poiketa terassille kesken iltalenkin? Lumimyrsky tuivertaa ulkona ja kuppi kuumaa kaakaota tekisi terää, mutta karvakorvaa ei voi jättää enää illaksi yksin kotiin? Koiran kanssa Tampereella ja ei mitään tekemistä? Ei hätää, nyt on vaihtoehtoja!

Tässäpä siis kokoamaani listaa paikoista, joihin olen koiran kanssa päässyt itse / joissa olen koiria nähnyt / joista minulla on muuten vahvaa tietoa koiraystävällisyydestä. Toki hyviä tapoja noudattaen on aina kiva vielä paikalle saapuessa varmistaa, että koiran tulo mukaan on varmasti sallittua tälläkin kerralla. Kaikki luetteloimani kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa/Tammelassa, kävelyetäisyydellä tai helpon bussimatkan päässä. Jos kohde on jo esitelty blogissa, löytyy linkki blogipostaukseen kohteen nimen jälkeen.


Kahvilat: Aitoleipä Tampella 3D Crush Cafe (myynnissä herkkuja koirille!) Cafe Puusti (koirille herkkuja!)  Espresso House Stockmann Fazer Cafe Hämeenkatu Kaffila Kahvila Caffetta Kahvila Jenna ja Minna  Lapinniemen Ansari Lähiruokapuoti Lempi Mama Bear Mimosa Ojakadun Vohvelikahvila Powau Stockmann Pyymäen Oma Robert’s Coffee Stockmann  Runo Tallinpihan kahvila + Koskikeskuksen ja Tullintorin kahvilatRavintolat, baarit ja terassit: (Huom! (terassi) -tunniste tarkoittaa, että koirat ovat tervetulleita pääasiassa terassille) Antika (terassi) Bar Piilo Bistro Naapuri BrewDog Tampere Cafe&Pizzeria Ankkuri (terassi) Deli 1909 & Wine Bar Fafa’s Gastropub Kaleva Gastropub Nordic Hotelli Tammerin aulabaari Jack the Rooster (terassi) Kalakokit Maanalainen Maja/Talo Majava (terassi) Muusa (terassi) (blogissa) Paapan Kapakka Passion (terassi) Public Corner Keskustori Public House Huurre (terassi) Pub Pikilinna (terassi) Purpur (terassi) Ravintola LiV (terassi ainakin lounasaikaan) Ravintola Kajo Pikkubistro Kattila Ravintola Kaisla (terassi) Ravintola Tampella (terassi) Ravintola Viila Rillinki Roast Tammela (terassi) Sandro Saunaravintola Kuuma Sitko pizza&bar Stag’s Head Telakka (terassi) Tiikerihai (ennen karaokeaikaa) Trattoria Tammerin puisto (terassi) Tuhto (terassi)


Kaikenlaista muuta mukavaa ja hyödyllistä: Arboretum Ateljeekatu Kehräsaari (blogissa) Eläinlääkäriasema Status Faunatar Ratina Finlayson Art Area Fitnesstukku Kauneushuone Kaino Kirpputori Kodin Kakkonen Kirpputori Tarina (myös kahvila) Koko by Vili Ketola Koskikeskus Kukkakauppa Pikkukilpi Kultasepänliike Suokko Kyttälän Kirppis Lemmikkitalo Onnen Lemmikit (Janka) Karnevaalikauppa ja juhlakoristevuokraamo Metkunen Musti ja Mirri Kuninkaankulma Parturikampaamo Karisma Satakunnankatu Pirkanmaan Lemmikkitalo (Pispala) Plantagen (Lielahti) Power Stockmann Pääkirjasto Metso Rajala Pro Shop Tuomiokirkonkatu Ratinan koirapuisto R-Kioski Koskikeskus Seele (blogissa) Stockmann (lukuunottamatta ruokapuolta) Suomalainen Kirjakauppa Särkänniemi Tullintori Vihkokauppa Hämeenpuisto Yliopiston Apteekki Hämeenkatu …sekä Pirkkalan puolelta löytyvät Bauhaus ja Verkkokauppa.com

Blogin #tassutampere -osuuden virallinen valvoja, koiraystävällisyystieteiden ylimaisteri Metku Kaustinen toteaa, että meillä Tampereella on kyllä todella hyvin nakit uunissa koiraystävällisyyden suhteen nyt kun kauppakeskukset Koskikeskus ja Tullintorikin ovat hiljattain sallineet koirat tiloissaan. Ja samaa mieltä ollaan hihnan toisessakin päässä. On myös meidän koiranomistajien vastuulla pitää huolta siitä, että sama linja jatkuu tulevaisuudessakin. Käyttäydytään itsekin hyvin, pidetään koiramme kurissa ja kaupunkimme siistinä (kakkapussit mukaan, kirjoittajaa kiukuttaa keräillä läjiä keskustan kaduilta niitä jälkeensä jättävien jäljiltä!), niin hyvä on Tampereella elellä sekä koirilla että kanssakulkijoilla.

Puuttuuko postauksesta jotain olennaista kivaa, mitä Tampereen keskustassa voi koiran kanssa tehdä ja nähdä? Vinkkaa niin lisään listalle!

0 katselukertaa

©  Metkunen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Linkedin